Vi ser fram emot att hjälpa dig även under dessa Corona-tider. Läs här vad vi har infört för försiktighetsåtgärder så du ska kunna känna dig trygg

Läs mer här

Dekorationsmålning i er bostadsrättsförening

Våra specialutbildade dekorationsmålare behärskar traditionella tekniker som till exempel ådring, marmorering och lasering såväl som avancerat schablon- och frihandsmåleri. Det ger oändliga möjligheter att skapa vackra och spännande motiv och mönster där bara fantasin sätter gränserna. Det skapar bland annat vackra trappuppgångar och målningar i kulturhistoriska miljöer men går också lika bra att använda inne i hemmet för att skapa levande ytor med till exempel träådring. Vi hjälper dig att skapa något unikt.

Se andra måleritjänster för din bostadsrättsförening

Behövde snabb hjälp att byta toalettsits och Dryft dök upp hos mig bara några timmar efter att jag kontaktat dem via deras chatt. De bytte toalettsitsen på under två timmar och sammanlagt gick allt på 4740 SEK (ny toalettsits och installation). Prisvärt, snabb service och trevlig personal! Fem stjärnor!

Fredrika Nordin

3 dagar sen

KanonfirmaRekommenderar den till alla jag känner

Harald Ljungars

7 dagar sen

Fick två stycken vägglampor i trapphus installerade. Elegant arbete, snyggt, perfekt fungerande, trevlig och kunnig hantverkare på plats och kommunikationen inför arbetet med företaget var smidig, korrekt, hjälpsam och snabb!Rekommenderas!

Annette Jakobsson

7 dagar sen

Jobbet blev OK utfört (dushkabinen fungerar men står lite snett). Arbetet tog hälften så lång tid som de beräknade i offerten, vi fick ändå betala för full tid.

Jenny Linnarsson

8 dagar sen

Elektrikern Feng från Dryft gjorde ett strålande arbete i vår lägenhet. Han var snabb, professionell och dessutom enormt trevlig. Det var ett ganska komplicerat problem men Feng gjorde först felsökning och hittade var felet låg, och lyckades därefter hitta en effektiv åtgärd som löste problemet. Efter att jag kontaktade Dryft tog det mindre än ett dygn innan elektrikern kom och sedan var allting löst på en timme. Så jag var såklart väldigt nöjd.

Jonatan Lenells

10 dagar sen

Vintererbjudande

30% rabatt på allt material

för projekt som utförs under

december och januari!

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi ser fram emot att hjälpa er med ert projekt, oavsett om ni bara söker inspiration och råd eller vill ha en offert. Vi bokar en tid där vi gör en besiktning och ger råd om hur arbetet bör utföras för att det skall bli snyggt, hållbart och kostnadseffektivt.

Kontakta ossOM OSS

Om Måleri teamet

Trygghet och garantier

Att göra större renoveringar är ett stort åtagande för en bostadsrättsförening. Måleriteamets kunder kan verkligen vara trygga när man anlitar oss. Efter avslutat arbete besiktar vi arbetet tillsammans med dig. Om du senare skulle upptäcka något som du inte är helt nöjd med eller om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig hela 3 års garanti på vårt arbete.
Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder också av en extra trygghet genom Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti, vilket innebär två års garanti på utfört måleriarbete, opartisk besiktning och att eventuella fel och brister, som påvisas vid besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg. Läsa mer om Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti på www.maleriforetagen.se

Trygghets-Garanti
noejd-kund-garanti_cmyk2