Vi ser fram emot att hjälpa dig även under dessa Corona-tider. Läs här vad vi har infört för försiktighetsåtgärder så du ska kunna känna dig trygg

Läs mer här

Färgsättning i er bostadsrättsförening

Att arbeta med professionella färgsättare gör all skillnad i världen. Det handlar om att läsa av fastighetens karaktär, ursprung och omgivning – samtidigt som en nära dialog förs kring era tankar och idéer. Det skapar den där känslan som man inte kan sätta fingret på, men som känns så bra varje gång du kommer hem innanför din port. Det sitter i både helheten och i detaljerna – precis det är våra färgsättare är experter på att ta hitta. Vi ser fram emot att komma till er och ge både inspiration och goda råd.

Färgsättningsförslag skulle kunna vara som en del i en helhet för ett projekt hos er, som en del av en underhållsplan eller som en inspiration för framtida projekt.

Se andra måleritjänster för din bostadsrättsförening

Mycket nöjda med att få så snabb respons på ett så litet och enkelt el arbete.Inte alla som tar sådana jobb.

Micke Johansson

2 dagar sen

Jag valde Dryft för att renovera mina två badrum som helhetsentreprenad, de var inte billigast i offerten men de var de som gav bäst intryck och ett professionellt bemötande under platsbesöket. Både vad gäller det elarbete som behövde utföras likväl som vad som skulle krävas för att lösa ett par knepiga rördragningar till följd av fastighetens ursprungliga konstruktion.Hela resan har varit oerhört smidig, snabb och enkel, där saker blev fel var det aldrig något tjafs utan detta åtgärdades smärtfritt och gav mig som kund de bästa tänkbara badrummen.Jag har som kund kunnat bolla tankar och idéer med hantverkarna direkt och de var oerhört lyhörda till mina visioner, därigenom gav de förslag på lösningar och ändringar vilket förbättrat slutresultatet.En av mina bilder som visar det mindre badrummet saknas spegeln, den monterades upp dagen efter. Jag tror jag har hittat det bolag som kommer få hjälpa mig i framtiden med övriga el-/VVS-/måleri-/hantverksarbeten. Alltid rak och tydlig kommunikation fri från tveksamheter där fokus alltid är att jag som kund ska bli nöjd med slutresultatet.Tack Dryft och alla hantverkare som varit delaktiga i förverkligandet av mina badrum!

Halina Norberg

5 dagar sen

Otroligt bra upplevelse från första kontakten med Dryft till att jobbet var utfört. Mats och Tom som målade våran 4a var underbara att ha att göra med från intromötet, under arbetets gång och tills allt var klart. Och inte nog med det blev resultatet himla bra! Rekommenderar verkligen Dryftoch dessa målare!

Malin

9 dagar sen

Fabian Rumin

11 dagar sen

Klar och tydlig offert och faktura. Professionellt utfört arbete och ett företag som inger trygghet.

Lars-Eric Naeslund

1 månad sen

Vintererbjudande

30% rabatt på allt material

för projekt som utförs under

december och januari!

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi ser fram emot att hjälpa er med ert projekt, oavsett om ni bara söker inspiration och råd eller vill ha en offert. Vi bokar en tid där vi gör en besiktning och ger råd om hur arbetet bör utföras för att det skall bli snyggt, hållbart och kostnadseffektivt.

Kontakta ossOM OSS

Om Måleri teamet

Trygghet och garantier

Att göra större renoveringar är ett stort åtagande för en bostadsrättsförening. Måleriteamets kunder kan verkligen vara trygga när man anlitar oss. Efter avslutat arbete besiktar vi arbetet tillsammans med dig. Om du senare skulle upptäcka något som du inte är helt nöjd med eller om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig hela 3 års garanti på vårt arbete.
Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder också av en extra trygghet genom Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti, vilket innebär två års garanti på utfört måleriarbete, opartisk besiktning och att eventuella fel och brister, som påvisas vid besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg. Läsa mer om Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti på www.maleriforetagen.se

Trygghets-Garanti
noejd-kund-garanti_cmyk2