Vi ser fram emot att hjälpa dig även under dessa Corona-tider. Läs här vad vi har infört för försiktighetsåtgärder så du ska kunna känna dig trygg

Läs mer här

Underhållsplaner för er bostadsrättsförening

Att förvalta en bostadsrättsförening är ett stort ansvar. Det gäller bland annat att planera och utföra underhållsåtgärder i tid. Vi kan hjälpa er med en fullständig underhållsplan för era måleriarbeten, där vi efter en noggrann besiktning ger förslag på åtgärder med prioriteringar och en ekonomisk kalkyl, redovisat i en överskådlig rapport.

Se andra måleritjänster för din bostadsrättsförening

Målning av innertak och tapetsering av två rum gjordes noggrant och snabbt. Kan verkligen rekommendera företaget, jag är supernöjd!

Inga Lundberg

3 dagar sen

Riktigt dåligt! Bad de att måla om ena väggen i sovrummet medans jag åkte iväg till familjen. Kom hem till ett helt nerrivet hus och en faktura på 2 miljoner!

Rasmus Bolk

12 dagar sen

Jag är mycket nöjd med Dryft från start till mål i projektet att fixa till min pappas nyinköpta lägenhet. Proffsig och mycket tydlig offert process som ingav förtroende. Tydlig kommunikation genom hela projektet samt ett mycket bra genomförd målning av kompetenta och trevliga målareJag kan varmt rekommendera min målare Peter och hans kollega samt Dryft som bolag

Elisabeth Andersson

13 dagar sen

Snabba och proffsiga! Så nöjd!

Fanny Sjöström

15 dagar sen

Riktigt bra helhetslösning! Peter gjorde ett grymt jobb med måleriet och Tomas likaså med snickeriet. Rekommenderas!

Victor Änilane

24 dagar sen

Vintererbjudande

30% rabatt på allt material

för projekt som utförs under

december och januari!

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi ser fram emot att hjälpa er med ert projekt, oavsett om ni bara söker inspiration och råd eller vill ha en offert. Vi bokar en tid där vi gör en besiktning och ger råd om hur arbetet bör utföras för att det skall bli snyggt, hållbart och kostnadseffektivt.

Kontakta ossOM OSS

Om Måleri teamet

Trygghet och garantier

Att göra större renoveringar är ett stort åtagande för en bostadsrättsförening. Måleriteamets kunder kan verkligen vara trygga när man anlitar oss. Efter avslutat arbete besiktar vi arbetet tillsammans med dig. Om du senare skulle upptäcka något som du inte är helt nöjd med eller om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig hela 3 års garanti på vårt arbete.
Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder också av en extra trygghet genom Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti, vilket innebär två års garanti på utfört måleriarbete, opartisk besiktning och att eventuella fel och brister, som påvisas vid besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg. Läsa mer om Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti på www.maleriforetagen.se

Trygghets-Garanti
noejd-kund-garanti_cmyk2