Vi ser fram emot att hjälpa dig även under dessa Corona-tider. Läs här vad vi har infört för försiktighetsåtgärder så du ska kunna känna dig trygg

Läs mer här

Måla dörrar

En gammal dörr kan lätt få nytt liv när dörren målas om. Så måla dörrar istället för att byta ut!
Vi målar alla typer av dörrar, där vanligast är dörrar i trä eller stål. Är dörren som ska målas i massivt trä så kan man slipa ner dem och på så sätt få bort gamla skador. Bevara dina gamla fina dörrar istället för att köpa nya. Även den mest slitna dörr kan vi få att kännas som ny när den målas om!

En dörr som målats i vitt är alltid fräscht. Även dörrar som målas i kulör kan också vara mycket snyggt. När din dörr ska målas om så är valen av kulör oändliga och det kan skapa en mycket fin helhet.

KONTAKTA OSSSE VÅRA ANDRA TJÄNSTER

I had a very good discussion and tips from Mikael. He is knowledgeable and very helpful. Was able to quickly visualise the situation and provide good input on further improvement and suggestions. Will definitely recommend and use their services in future.

Surajit Midya

1 dagar sen

Trevlig, snabb och proffsig kommunikation, genomgång och utförande. Snyggt, effektivt, lyhört!

Camilla Ullsten

2 dagar sen

Min upplevelse med dryft kunde inte ha varit bättre. Från första mailet där jag fick kontakt med en som hade världens tålamod och svarade proffsigt och tydligt på precis alla frågetecken jag kunde komma på. Ett väldigt givande platsmöte och bara en vecka efter var vi igång. Dom hade verkligen inte ett lätt jobb men lyckades över all förväntan. Extremt stort tack till Josefine C, Jonas och Max som tog sig an jobbet och gjorde så mycket mer än vad han hade behövt. Skönt att veta att det finns ett företag man alltid kan vända sig till i framtiden

David Johansson

2 dagar sen

Snabb och trevlig kontakt för planering och boking av elektriker.Elektrikern dök upp på mer eller mindre avtalad tid. Elektrikern var proffsig, trevlig och hjälpsam.Tjänster: Framdragning av 2,5 mm2 kablar till säkringscentral. Byte av säkringar (13 A, 16A). Installation av Perilex (Hona infälld och hane)

Thomas Freyling

2 dagar sen

Claes Andersson

2 dagar sen

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi ser fram emot att hjälpa er med att måla era dörrar, oavsett om ni bara söker inspiration och råd eller vill ha en offert. Vi bokar en tid där vi gör en besiktning och ger råd om hur era dörrar målas för att det skall bli snyggt, hållbart och kostnadseffektivt.

Kontakta ossOM OSS

Om Måleri teamet

Trygghet och garantier

Måleriteamets kunder kan verkligen vara trygga när man anlitar oss att måla dörrar. Efter avslutat arbete besiktar vi dörrarna tillsammans med dig. Om du senare skulle upptäcka något som du inte är helt nöjd med eller om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig hela 3 års garanti när vi målar dörrar.
Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder också av en extra trygghet genom Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti, vilket innebär två års garanti på utfört måleriarbete, till exempel målade dörrar, opartisk besiktning och att eventuella fel och brister, som påvisas vid besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg. Läsa mer om Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti på www.maleriforetagen.se

Trygghets-Garanti
noejd-kund-garanti_cmyk2