Måla dörrar

En gammal dörr kan lätt få nytt liv när dörren målas om. Så måla dörrar istället för att byta ut!
Vi målar alla typer av dörrar, där vanligast är dörrar i trä eller stål. Är dörren som ska målas i massivt trä så kan man slipa ner dem och på så sätt få bort gamla skador. Bevara dina gamla fina dörrar istället för att köpa nya. Även den mest slitna dörr kan vi få att kännas som ny när den målas om!

En dörr som målats i vitt är alltid fräscht. Även dörrar som målas i kulör kan också vara mycket snyggt. När din dörr ska målas om så är valen av kulör oändliga och det kan skapa en mycket fin helhet.

KONTAKTA OSSSE VÅRA ANDRA TJÄNSTER

Kan varmt rekommendera Måleriteam. Bra och tydlig kommunikation från början till slut. Målningen blir superbra och vi är jättenöjda. Offerten var tydlig och utan anmärkningar./Petra & Elias

Petra Swärdh

2 månader sen

Så smidigt, tydligt, snabbt och proffsigt med kvalitet i allt från början till slut! Vi är mer än 100% nöjda med det snygga resultatet och Måleriteamet!Caroline och Mattias

Caroline Andermatt

2 månader sen

Suverän upplevelse! Kom när de skulle, bra kommunikation, resultatet blev kanon och alla från företaget vi hade att göra med var väldigt trevliga. Om alla kontakter med hantverkare var såhär...

Magnus E

2 månader sen

Kan varmt rekommendera detta oerhört proffsiga, prisvärda och mycket trevliga gäng som målat om vårt kontor i centrala Stockholm! Vi är supernöjda med hela genomförandet!

Dick Levin

2 månader sen

jättenöjd med resultatet, samarbetet och med teamet! målade rubbet i min trea, tog två veckor och allt löpte på hur bra som helst! rekommenderar!!

Sonja Nordberg

2 månader sen

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi ser fram emot att hjälpa er med att måla era dörrar, oavsett om ni bara söker inspiration och råd eller vill ha en offert. Vi bokar en tid där vi gör en besiktning och ger råd om hur era dörrar målas för att det skall bli snyggt, hållbart och kostnadseffektivt.

Kontakta ossOM OSS

Om Måleri teamet

Trygghet och garantier

Måleriteamets kunder kan verkligen vara trygga när man anlitar oss att måla dörrar. Efter avslutat arbete besiktar vi dörrarna tillsammans med dig. Om du senare skulle upptäcka något som du inte är helt nöjd med eller om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig hela 3 års garanti när vi målar dörrar.
Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder också av en extra trygghet genom Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti, vilket innebär två års garanti på utfört måleriarbete, till exempel målade dörrar, opartisk besiktning och att eventuella fel och brister, som påvisas vid besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg. Läsa mer om Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti på www.maleriforetagen.se

Trygghets-Garanti
noejd-kund-garanti_cmyk2