Vi ser fram emot att hjälpa dig även under dessa Corona-tider. Läs här vad vi har infört för försiktighetsåtgärder så du ska kunna känna dig trygg

Läs mer här

Välkommen till Måleriteamet!

Mästare Måleriföretagen

Vi är ett team kunniga och engagerade målare som utför alla typer av måleriarbeten vid nybyggnation och renoveringar. Vi är verksamma i hela Storstockholm.

Förutom att våra arbeten skall hålla högsta kvalitet och ha ett förmånligt pris, är vi mycket måna om att du som kund skall få bästa möjliga service. När du kontaktar oss får du snabbt svar med rådgivning och ett skriftligt detaljerat kostnadsförslag, vi planerar arbetet i samråd med dig så att det passar in i din vardag och vi hjälper dig med ROT-avdraget. Det skall vara tryggt och enkelt att anlita oss. Vårt uppdrag är inte slutfört förrän du är helt nöjd.

Läs mer om vad du kan förvänta dig med Måleriteamet
LÄS MER OM VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Mästare Måleriföretagen

Måleriteamet teamet

Kontakta oss för råd, frågor och offert

Kontakta oss för råd och offert

Det skall vara enkelt att anlita oss. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst, vi är tillgängliga dag, kväll och helg. Ni får snabbt svar oavsett om ni väljer kontaktformulär/email, chatt, video eller telefon. Vi ser fram emot att hjälpa dig, både med värdefulla råd och offertförslag.
För att ge er bästa möjliga rådgivning och offertförslag vill vi gärna veta mer om vad ni behöver hjälp med. Detta kan göras genom ett hembesök, men det kan också ofta räcka med att ni skickar bilder. Vi erbjuder även videosamtal som ett bra och effektivt alternativ till hembesök. Videosamtal tar ca tio minuter och kan göras exakt då det passar er, även med mycket kort varsel. Oavsett vad ni föredrar för kontaktväg så får ni snabbt ett offertförslag. Därefter planerar vi arbetet tillsammans så att det blir så smidigt som möjligt för dig.

Kontakta oss Läs mer om videosamtal

Trygghetsgaranti

Trygghetsgaranti

Vi vill att du ska känna dig helt trygg och bli riktigt nöjd med våra tjänster. Därför har vi skapat Måleriteamets trygghetsgaranti. Det innebär att vi lämnar garanti på alla jobb. Först när du är nöjd så är vi nöjda!

Ett bidrag till miljön

På Måleriteamet tror vi på att alla kan göra skillnad. Förutom ett att vi ständigt strävar efter att driva verksamheten så etiskt och miljövänligt som möjligt, så skänker vi till Världsnaturfonden för vardera kund vi hjälper. Tack för att du är en del av att möjliggöra detta!

WWF

Varför du ska välja oss

Vi är också mycket måna om att ge våra kunder bästa möjliga service, från första kontakt till färdigt arbete. För oss innebär det att vi har ett trevligt och respektfullt bemötande, är lyhörda för kundens behov och önskemål, ger tydlig information och rådgivning, är tillgängliga och flexibla för att på alla sätt underlätta för kunden och självklart – vi håller det vi lovar.

Vi har branschens bästa och gladaste målare
Vi har branschens bästa och gladaste målare
Vi ställer höga krav på de målare som arbetar för oss. Detta för att säkerhetsställa att de kan hålla Måleriteamets standard både när det kommer till kvalitet i arbetet och bemötande. På så sätt kan kunder känna sig säkra på att de får den bästa möjliga servicen, och alla på Måleriteamet känner sig säkra att de har kompetenta och trevliga medarbetare.
Snabb och tillförlitlig kommunikation
Snabb och tillförlitlig kommunikation
Det ska vara enkelt att kommunicera med Måleriteamet. Vi finns tillgängliga när och vart det passar dig – oavsett om du föredrar telefon, mail, chatt eller att träffas i egen person. Under arbetet har du en egen kontaktperson hos oss som är lyhörd för dina behov.
Transparent process
Transparent process
Vi tror på att transparens leder till förtroende och trygghet. Därför anger vi i denna offerten kostnader och tidsåtgång för varje del av arbetsprocessen samt vem som är tilltänkt utföra jobbet. Tydlighet och bra kommunikation är grunden till ett väl utfört arbete och en bra helhetsupplevelse för dig. Denna mentalitet har vi alla delar av Måleriteamet – både med kunder och medarbetare.
Kvalitetsarbete för bra priser och med trygga garantier
Kvalitetsarbete för bra priser och med trygga garantier
På Måleriteamet brinner vi för hantverket och vi är stolta över att kunna erbjuda högsta kvalitet till bra priser – och såklart med långa garantier.