Vi ser fram emot att hjälpa dig även under dessa Corona-tider. Läs här vad vi har infört för försiktighetsåtgärder så du ska kunna känna dig trygg

Läs mer här

Vad du kan vänta dig när du kontaktar oss

På Måleriteamet har vi som mål att erbjuda våra kunder en utmärkt service. Detta gör vi genom att vara mycket duktiga på hantverket, men också genom att kommunicera väl, vara tydliga i förväntningar och hjälpa dig med råd och inspiration.

Nedan ser du vad du kan förvänta dig från att du kontaktar oss tills att projektet är klart.

Mästare Måleriföretagen

KONTAKTA OSS

Mästare Måleriföretagen

När du kontaktar oss

Vi finns tillgängliga när och när det passar dig – chat, email, telefon.
När du kontaktar oss så får du snabbt återkoppling av en av våra experter.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Snittsvarstid

  • 1-2 minuter
  • 1 timme

Detaljerad offert
inom max 24 timmar
Såklart helt gratis!

Kontakta oss för offert

Offerten får du inom 24 timmar från att vi fått informationen som behövs – ofta även snabbare än så!
Från oss får du alltid en detaljerad offert och ett exempel på detta kan ni se i filmen. Offerten består av en detaljerad beskrivning av varje arbetsmoment med tillhörande material och kostnader. Vi vill ge dig så bra underlag som möjligt så du kan ta ett välinformerat beslut om vem att anlita för ert projekt. För att skapa offerten behöver vi information från dig om arbetet. Detta kan göras antingen genom hembesök, bilder eller till och med video samtal. Helt enkelt vad som passar dig bäst!

Arbetet utförs – egen kontaktperson

När ni väljer att anlita Måleriteamet så får du den person som presenterades i offerten som kontaktperson. Denna person kommer vara ansvarig för arbetet hos er och finns tillgänglig för allt från frågor till att få inspiration.

Om Måleri teamet

Efter arbetet
Besiktning och kvalitetsdokument

Efter arbetet är utfört besiktigas arbetet tillsammans med ansvarig målare. Det är viktigt för oss att ni blir nöjda med vårt arbete och vi lämnar aldrig ifrån oss något innan du är helt nöjd. Du är också mycket välkommen att även senare också om du har några fler frågor.
Vi lämnar också kvalitetsdokument på arbetet. Ett exempel på detta dokument kan ni se i filmen. I detta dokument får ni information om ansvarig målare, garantibevis, beskrivning av arbetet som gjorts med material/kulör-beteckningar och skötselråd. Helt enkelt sådant som är bra att spara för framtiden!

Garantier

Efter avslutat arbete besiktar vi arbetet tillsammans med dig. Om du senare skulle upptäcka något som du inte är helt nöjd med eller om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig hela 3 års garanti på vårt arbete.

 

Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder också av en extra trygghet genom Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti, vilket innebär två års garanti på utfört måleriarbete, opartisk besiktning och att eventuella fel och brister, som påvisas vid besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg. Läsa mer om Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti på www.maleriforetagen.se

Trygghets-Garanti
noejd-kund-garanti_cmyk2
Våra-policys-2

Våra policys

För oss är det viktigt att kunna bidra till en positiva samhällsutveckling, vare sig det gäller vår påverkan på miljön, anställda och kunders hälsa.

Läs mer