Vi ser fram emot att hjälpa dig även under dessa Corona-tider. Läs här vad vi har infört för försiktighetsåtgärder så du ska kunna känna dig trygg

Läs mer här

Träffa oss via video!
– för din bekvämlighet

Fokus på kundupplevelse

Din tid är värdefull och vi förstår att du redan har mycket att göra i din vardag. Därför vill vi vara tillgängliga både när och hur det passar dig. Utöver möjligheten till hembesök erbjuder vi därför videosamtal där ni kan berätta mer och visa vad vi kan hjälpa mer med.

Pålitligt offertförslag på rekordfart

Snittiden för hantverkare att ge offert är 2 veckor. Detta då hembesök, ofta under dagtid, behövs innan hantverkaren kan ge ett offertförslag. Tiden mellan hembesök och offertskapande leder ofta också till brister i offerten och att extra kostnader tillkommer under arbetets gång. Detta duger inte!

Därför möjliggör vi så att ni kan träffa oss och visa vad ni behöver hjälp med över ett videosamtal. Passa på att ställa frågor om det är något ni undrar över, ni pratar med en expert! Från videosamtalet kan vi skapa ett pålitligt offertförslag och leverera det till dig strax efter.

När det passar dig

Vi finns tillgängliga när det passar dig oavsett om det är helg, kväll eller vardag. Videosamtalet tar ca 10-15 minuter. Boka in en tid redan idag!